Coach Counselor en Trainer

Als coach, trainer en counselor werk ik met mensen en organisaties die daadwerkelijk aan de slag willen met uitdagingen en groei. Ik heb een praktische en persoonsgerichte manier van werken gecombineerd met een vleugje humor. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mens achter de persoon.

Na mijn loopbaan in de gezondheidszorg heb ik gekozen voor het avontuur van een eigen bedrijf. Mijn praktijk heb ik in 2000 geopend in Morgenland te Westzaan. Deze overstap van de gezondheidszorg naar het zelfstandig ondernemerschap, gecombineerd met de opleiding tot NLP-master en NLP-counselor,  mens- en psychologie gerichte trainingen en opleidingen, zijn de basis van mijn werkwijze.

In mijn ogen heeft iedereen een missie.

Mijn drijfveer is mensen en organisaties te ondersteunen bij het ontdekken en vervullen van die missie, waardoor ze het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.
Belangrijke begrippen die als een rode draad door mijn werk en leven lopen zijn:
het verbindend principe is liefde, met creativiteit en humor de zoektocht aangaan die leidt tot authenticiteit en zelfontplooiing.

Wat kunt u bereiken?

  • een effectievere manier van communiceren
  • een gewenste verandering van uw bedrijfscultuur
  • het versterken van mens en organisatie, door middel van leiderschapsontwikkeling
  • het ontplooien van uw persoonlijke ontwikkeling

Om tot een efficiënt en effectief resultaat te komen, overleg ik graag met u over een traject op maat.
Mail: info@marjandolsma.nl of bel 06 29363415