Workshop Vrouwenkracht 19, 20 en 26 oktober 2017 in Westzaan

Datum19 oktober 2017
Tijdstipvan 10:00 tot 17:00
LocatieMorgenland
J.J Allanstraat 53
1551 RA Westzaan

Kosten€ 425,00
BegleiderMarjan Dolsma

Inschrijving           Formulier onderaan deze pagina of mail info@marjandolsma.nl

De volgende Vrouwenkracht!!

Vanaf 2005 geeft Marjan Dolsma de driedaagse workshop Vrouwenkracht. Prettig en inspirerend hoorden we vaak terug en ook:
‘ Ik ben een stuk rustiger geworden, drink zo goed als geen alcohol meer en durf de dingen eerlijker te zeggen tegenover iedereen’.
‘Het voelde als een warmbad…………..de oprechte aandacht en het gezien worden, met ruimte voor emoties en tijd voor humor of een mooi gedicht’.
‘Ik heb nieuwe inzichten ontvangen op mijn weg van het ontdekken van wie ik in essentie ben’.

De volgende Vrouwenkracht start op 20 april 2017. In de folder  lezen we: ‘…..Hierdoor zul je rust vinden. En op basis van zelfstandigheid en innerlijke kracht, met zelfvertrouwen en plezier, het leven leiden dat jij graag wilt’…. Mooie doelen en uitgangspunten voor vrouwen die aan de slag willen met hun innerlijke kracht. Voor vrouwen die willen onderzoeken hoe ze die kracht meer of anders in kunnen zetten.

Wat moeten we ons nou precies voorstellen van zo’n driedaagse?

In gesprek met Marjan vertelt ze over hoe in het eerste uur al een saamhorigheid in de groep ontstaat, en hoe dit er voor zorgt dat de vrouwen zich door elkaar gesteund voelen. Dit gebeurt door het vertellen van een verhaal,  doen van een oefening en het vertellen over wat iemand wil bereiken.
Tijdens de workshop is er steeds aandacht voor ieders persoonlijke inbreng en achtergrond. Door het doen van oefeningen en kleine opstellingen kijken we onder andere naar welke ‘boodschappen’ je in je leven hebt meegekregen. Dit kunnen boodschappen zijn van ouders, maar ook van andere belangrijke personen. Dit is belangrijk voor hoe je invulling aan je leven geeft. Afgewisseld met theorie leer je waarom je de dingen doet zoals je ze doet en hoe je het anders kunt doen.
Soms kunnen mensen vastlopen, het even niet meer weten of niet lekker in hun vel zitten. Dit kan leiden tot boosheid, verdriet of onzekerheid. De praktijk wijst uit dat Vrouwenkracht een prima kans biedt om hier op een andere manier mee om te gaan en vrede te krijgen met wie je in essentie bent. Het blijkt daarna een stuk makkelijker om jezelf meer te laten zien en jezelf neer te zetten.

En waarom de naam Vrouwenkracht?

Zowel mannen als vrouwen hebben een eigen energie en moeten in hun leven hun identiteit verwerven. Een voorwaarde is dat de vrouw zich als vrouw beleeft en de man zich als man. Denk eens aan sprookjes en verhalen over de verschillende archetypes. Ze vertellen hoe de vrouw verbinding kan krijgen met haar vrouwelijke energie, die ontstaat in contact met de vaak onbewuste oervrouwelijke kracht. Je kunt het vergelijken met een boom die stevig geworteld is in de aarde. Met deze vrouwenkracht kun je je gemakkelijker verbinden met zowel mannen als vrouwen. En dat is toch wat we het liefste willen?

PDF Vrouwenkracht

Wanneer

19, 20 en 26 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie

Morgenland
J.J. Allanstraat 53
1551 RA Westzaan

Kosten

€ 425,00, inclusief koffie/thee en lunch.

Meer info en aanmelden

aanmelden: info@marjandolsma.nl

Inschrijfformulier


Plaats een reactie